Ansamblul rezidential My Dream din zona Pipera din nordul Capitalei, aflat in insolventa, a fost vandut cu 16,74 milioane de euro, la prima licitatie organizata de BDO Business Restructuring, administratorul judiciar al dezvoltatorului complexului, compania Plus Development, scrie Mediafax.
"La prima sedinta de licitatie complexul a fost adjudecat la un pret de 16,74 milioane de euro, la care se adauga TVA. Cumparatorul este o societate inregistrata in Romania, dar despre care nu putem da mai multe detalii decat dupa ce va fi semnat contractul de vanzare-cumparare. Au fost trei ofertanti si a fost o licitatie competitiva", a declarat Gianina Oancea, partener al BDO.

Imobilul a fost scos la vanzare la un pret de pornire de 15 milioane de euro, fara TVA.

Ansamblul My Dream din Pipera, dezvoltat de compania Plus Development, controlata de oameni de afaceri din Turcia, a intrat in insolventa la sfarsitul lunii decembrie din 2009, in conditiile in care investitorul a reusit sa vanda doar circa 40 dintre cele 174 de locuinte ale proiectului.

Bank of Cyprus, principalul creditor al complexului, a decis scoaterea la licitatie a complexului ansamblul rezidential.

Plus Development are datorii de 17 milioane de euro, din care circa 14 milioane euro catre Bank of Cyprus.

Sursa foto: mydreamresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri