Pfizer isi va muta sediul central, aflat prezent in apropiere de Spitalul Universitar, in cladirea Platinum Business & Convention Center, amplasata la intrarea in Bucuresti, pe DN1, unde a inchiriat peste 2.000 mp de birouri, potrivit unor surse din piata.

Cladirea are o suprafata de circa 26.000 mp si a fost dezvoltata de compania britanica Willbrook International in urma unei investitii de aproximativ 100 de milioane euro. Pe piata locala, dezvoltatorul mai este prezent prin proiectul rezidential Oxford Gardens si cladirea de birouri Cathedral Plaza.

Contactati de wall-street.ro, cele doua companii nu au comentat informatia legata de tranzactia de inchiriere, dezvoltatorul spunand insa ca va anunta curand primii chiriasi ai proiectului de birouri.

DN1 este o zona care se va dezvolta vizibil in urmatoarea perioada, din punct de vedere al cladirilor de birouri, spunea recent Horatiu Florescu, CEO si presedinte al consultantului imobiliar The Advisers/Knight Frank, care dadea ca exemple proiectele North Point si Platinum Business & Convention Center.