Birourile dezvoltate de Ovidiu Sandor (foto), prin intermediul companiei ModaTim Investment, totalizeaza o suprafata de 25.000 mp inchiriabili, desfasurata in trei cladiri. In prezent, in birourile timisoreanului lucreaza circa 2.000 de angajati, iar gradul de ocupare este de circa 90%.

“Veniturile din chirii generate de City Business Centre Timisoara au inregistrat o crestere de 13% fata de anul precedent, iar gradul de ocupare a cladirilor A si B, insumand 15.000 de mp inchiriabili, a ajuns la 95%. Mutarea sediului Directiei Financiare in vecinatatea complexului a crescut interesul pentru spatii din partea mai multor jucatori din domeniul financiar-bancar”, explica Ovidiu Sandor, CEO al ModaTim Investment.

Anul trecut, companii precum Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software sau Cmed si-au extins suprafata inchiriata in City Business Centre, insa au fost semnate si contracte cu chiriasi noi: Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR, totalizand 5.800 mp, a mai anuntat dezvoltatorul.

Numarul angajatilor care lucreaza in City Business Centre Timisoara a crescut cu aproape 55%, de la 1.300 in 2009, la peste 2.000 la finalul lui 2010, principalele domenii de activitate fiind IT si inginerie, BPO, servicii bancare si financiare si consultanta.

Citeste si:

"In acest an, asteptam concretizarea unor planuri investitionale din partea unor chiriasi care vor avea ca rezultat expansiunea acestora si cresterea gradului de ocupare. Estimam o crestere cu 1,3 milioane de euro, aproape 50%, a veniturilor din chirii, generata de exploatarea celor 9.776 mp aferenti cladirii C pe tot parcursul anului”, a incheiat Ovidiu Sandor.

Proiectul de birouri City Business Centre, amplasat in apropiere de Piata 700 din Timisoara, va totaliza cinci cladiri de birouri, cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili, investitia totala fiind estimata la circa 50 milioane de euro.

Pana in prezent, au fost livrate trei cladiri, printre chiriasi numarandu-se companiile: Alcatel, Wipro, Microsoft/Ciao, PwC, Unicredit Bank, Deloitte si Autolive, urmand ca celelalte doua cladiri sa fie finalizate in 2012 si 2013.

Citeste si:
Povestea unui business de familie: Milioane din imobiliare si confectii
Pariul birourilor din provincie: De ce aleg multinationalele sa se extinda in tara