Dezvoltatorul mall-ului Colosseum mai ia 22,8 mil. euro de la Bank of Cyprus

Bank of Cyprus a acordat un credit garantat pana la suma maxima de 22,8 milioane de euro firmei Nova Imobiliare, dezvoltatorul complexului comercial Colosseum din Chitila, care se adauga unui alt alt imprumut, de circa 26 milioane de euro, aprobat in luna februarie.

Colosseum, investitie de circa 350 milioane de euro, va avea o suprafata totala de 190.000 metri patrati si va include un mall, un parc de retail cu 480 de magazine si peste 10.000 locuri de parcare gratuite, informeaza Mediafax.

Bank of Cyprus a mai incheiat cu dezvoltatorul in februarie un acord de imprumut garantat pana la suma maxima de 26 milioane de euro. Ambele imprumuturi, totalizand aproape 50 de milioane de euro, vor fi utilizate pentru finantarea primei faze din cele doua in care va fi livrat complexul comercial.

Prima faza presupune constructia unui parc de retail de 53.000 metri patrati, care va cuprinde un hipermarket Carrefour si primul magazin de bricolaj Leroy Merlin din Romania. Lucrarile la parcul de retail sunt in derulare, deschiderea fiind programata pentru septembrie 2011.

In a doua etapa a proiectului, a carei finalizare este prevazuta pentru 2012, va fi deschis un mall, cu o suprafata de 137.000 metri patrati.

Nova Imobiliare este o companie infiintata de oameni de afaceri britanici.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri