Promovare in departamentul de real estate al Cameron McKenna

Roxana Fratila este noul coordonator al departamentului de real estate din cadrul biroului CMS Cameron McKenna din Bucuresti, incepand cu luna mai, a anuntat casa de avocatura.

Roxana Fratila (foto) s-a alaturat firmei de avocatura in urma cu cinci ani in functia de senior associate si de atunci a coordonat independent tranzactii precum vanzarea complexului de birouri S-Park, precum si in negocierile purtate in numele proprietarului pentru inchirierea a aproximativ 38.000 mp de spatii de birouri si comerciale din cladirile S-Park.

Ea are o experienta de peste zece ani in domeniul imobiliar, fiind implicata in coordonarea diferitelor investigatii de due diligence, achizitii de proprietati dintre cele mai diverse, concesionari, contracte de constructii si proiectare, asocieri, contracte de inchirieri institutionale si finantarea de proiecte.

Roxana Fratila are experienta si in sprijinirea investitorilor si dezvoltatorilor din domeniul energetic, cu un accent pe energia alternativa si energia verde. In plus, este membru al grupului CEE Hotels and Leisure si a furnizat asistenta in negocieri de pachete complete de contracte pentru investitori, operatori internationali din domeniul hotelier din regiune si banci finantatoare.

Inainte de a se alatura CMS Cameron McKenna, a lucrat si la compania de audit Ernst & Young.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri