Preturile cerute pentru apartamentele noi si vechi din tara au crescut usor in primul trimestru din 2011 comparativ cu ultima parte a anului trecut, pana la valoarea de 1.043 euro/mp util, arata un studiu al portalui imobiliare.ro.

Va propunem sa ne raspundeti la Intrebarea Zilei de pe Wall-Street.ro: Credeti ca vor mai scadea preturile apartamentelor dupa iesirea tehnica din recesiune? Ce categorii de locuinte ar putea inregistra noi scaderi ale preturilor?

Preturile apartamentelor vechi si noi au crescut cu 0,97% in primul trimestru fata de finalul lunii decembrie 2010, pana la valoarea de de 1.043 euro/mp util, potrivit imobiliare.ro. Pe segmentul apartamentelor vechi, s-au inregistrat cresteri de pret in aproape toate orasele mari din tara, cuprinse intre -1,6% in Cluj-Napoca si +2,7% la Constanta.

Noi, jurnalistii de la wall-street.ro, adresam in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Opinia cititorilor este importanta pentru noi si vrem sa intelegem mai profund parerile utilizatorilor. Scriem pentru cititori si vrem sa va cunoastem mai bine.

Asa s-a nascut conceptul INTREBAREA PENTRU CITITORII WALL-STREET.

Dezbatere propusa si moderata de Sorina Negrila, redactor-sef adjunct in cadrul wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Arhitect: "Încă mai răsar birouri de calitate slabă". Ce va schimba coronavirus
Setari Cookie-uri