Sucursala UniCredit Business Partner Romania a inchiriat o suprafata de 10.000 mp de spatii de birouri in cladirea G din complexul Novo Park, dezvoltat de omul de afacerin Liviu Tudor in nordul Bucurestiului, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din acest an pe piata de birouri.

UniCredit Business Partner a inchiriat 10.000 mp de spatii de birouri in cladirea G din complexul Novo Park, amplasat in Pipera, au declarat surse din piata pentru wall-street.ro. Cele doua companii au confirmat tranzactia de inchiriere.

“Incepand cu luna noiembrie a acestui an, birourile noastre centrale vor fi localizate in Novo Park”, a declarat Gabriella Golfre Andreasi, director general al UniCredit Business Partner in Romania.

Tranzactia incheiata de Liviu Tudor este cea mai mare inregistrata in anul 2011. Cladirea recent inchiriata reprezinta o investitie de 15 milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, pe o suprafata de peste 70.000 mp. Printre chiriasii proiectului de birouri se mai numara Kraft, Procter & Gamble, Hewlett-Packard, Raiffeisen, Infineon, Garanti Group, Yokagawa, ITC Networks/Luxoft, Eurest, Ringier si Veolia Water.

Liviu Tudor detine, prin intermediul companiei Genesis Development, o suprafata de 130.000 mp de birouri si are in dezvoltare investii de 35 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Teama de o noua criza a taiat relocarile cu 40% in piata de birouri