Compania portugheza Sonae Sierra, care detine mall-ul River Plaza din Ramnicu Valcea, a incheiat un contract de servicii de inchiriere cu centrul comercial Sun Plaza, amplasat in cartierul Berceni din Bucuresti.

Sonae Sierra va oferi servicii de inchiriere centrului comercial Sun Plaza, care include circa 135 de magazine si restaurante, se arata in comunicatul portughezilor.

In prezent, in Romania, Sonae Sierra inchiriaza o suprafata totala inchiriabila de peste 189.000 mp, dintre care 118.000 mp pentru centre comerciale detinute de catre terti.

“Pe langa Adora Mall si River Plaza Mall, ambele in portofoliul Sonae Sierra, suntem activi in furnizarea de servicii pentru terti”, a declarat Vitor Nogueira, managing director al departamentului de property management pentru Romania, Grecia si Italia in cadrul Sonae Sierra.

Compania a fost desemnata in urma cu un an agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari. In urma cu o luna a preluat inchirierea centrului comercial Vitantis.

Sun Plaza a necesitat o investitie de circa 200 milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si Deichmann.

Proiectul a fost dezvoltat de compania Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, si a fost inaugurat in luna februarie a lui 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Forever 21 a inchis magazinul din Sun Plaza
Setari Cookie-uri