Compania lituaniana Europa Group a anuntat achizitionarea a patru noi locatii pentru construirea de noi proiecte imobiliare. Investitia este estimata la aproximativ 140 de milioane de euro si in viitor aceasta poate ajunge pana la nivelul de 200 de milioane.

Serghei Cecala, directorul executiv pentru operatiunile companiei din Romania, a anuntat restaurarea unui imobil din cele achizitionate din centrul vechi al capitalei, si transformarea acestuia intr-un hotel de patru stele. Investitia ridicarii acestui hotel este estimata la circa 18 milioane de euro.

Mai mult, compania cu sediul in Lituania va construi un complex de apartamente de lux in zona parcului Carol din capitala, City Center, investitie ce se va ridica, de asemenea, la 18 milioane de euro.
Cea mai mare investitie a grupului lituanian va fi reprezentata de construirea unui complex de birouri, magazine si apartamente, investiția inițială aferentă acestui proiect ridicându-se la 80 de milioane de euro.
EUROPA GROUP INVESTMENT reprezinta firma mama Investment Baltic Estates Company in Romania.

Compania de investitii EUROPA GROUP lucreaza in domeniul finantarii proiectelor de constructii si detine un lant de hoteluri de trei stele pentru turism si hoteluri de patru stele pentru oameni de afaceri in Lituania si Letonia

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »