Magnolia are o suprafata totala inchiriabila de 7.600 mp si a fost deschis in luna noiembrie 2006. Mall-ul este amplasat in cartierul Racadau, iar printre chiriasii sai se numara: Carrefour, United Colors of Benetton, Domo, House of Art, Leonardo si Mondex.

Serviciile de inchirirere furnizate de catre Sonae Sierra vor avea ca obiectiv imbunatatirea mixului de magazine si aducerea de noi chiriasi in centrul comercial.

“Sonae Sierra isi mareste constant portofoliul de centre comerciale pentru care ofera servicii de inchiriere. In prezent, oferim chiriasilor peste 196.000 mp suprafata totala inchiriabila in Romania, acest total referindu-se atat la portofoliul propriu de centre comerciale, cat si la cele detinute de catre terti”, declara Vitor Nogueira (foto), managing director in cadrul departamentului de property management al Sonae Sierra pentru Romania, Grecia si Italia.

Citeste si:

Sonae Sierra va oferi servicii de inchiriere centrului comercial Sun Plaza, care include circa 135 de magazine si restaurante, a anuntat compania recent.

Compania a fost desemnata in urma cu un an agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari. In urma cu o luna a preluat inchirierea centrului comercial Vitantis.