Un investitor de origine germana a demarat de curand lucrarile de constructii la proiectul Bavaria Office Center in zona de sud a capitalei, pe bulevardul Metalurgiei, cladirea urmand sa fie data in folosinta in luna iunie 2006.

In conditiile aglomerarii foarte mari a zonelor centrale si de nord, atat dezvoltatorii cat si clientii spatiilor de birouri se reorienteaza catre alte zone, cu terenuri generoase si cu un trafic rutier mai putin aglomerat, iar zona de sud, inca neexploatata, beneficiaza de aceste calitati, arata Mihaela Dicu, senior broker in cadrul departamentului de spatii de birouri din Eurisko.

O investitie de patru milioane de Euro, proiectul Bavaria Office Center va marca, practic, inceputul dezvoltarii unei noi zone: cea de sud. Cladirea de birouri pe care o dezvoltam va avea aceleasi facilitati ca un imobil de clasa A. Oferta se va adresa companiilor care cauta spatii de calitate intr-o zona accesibila din punctul de vedere al traficului rutier, dar si in ceea ce priveste traficul cu mijloacele de transport in comun, fiind ideala pentru companii de IT sau un back office al unei banci, in timp ce parterul cladirii poate fi amenajat ca un spatiu comercial- va exista si o cafetarie pentru chiriasii cladirii, explica Peter Rothbart, reprezentatul companiei care dezvolta acest proiect.

Beneficiind de o suprafata utila de 5.600 mp, distribuiti pe sapte niveluri, acest imobil de birouri ofera o suprafata medie pe nivel de 815 mp precum si terase de peste 30 mp.

Bavaria Office Center dispune de 170 de locuri de parcare, cu un loc la 35 mp construiti, printre alte facilitati numarandu-se si: servicii internet si de stocare a datelor, precum si servicii de mentenanta a spatiilor, finisajele incluzand tavan suspendat cu lumini incastrate si sistemul independent de incalzire.

Zona de sud este inca o locatie neexploatata din punctul de vedere al noilor dezvoltari imobiliare de calitate. Astfel, aici se gasesc loturi de teren generoase ca suprafata, la preturi convenabile, mijloacele de transport in comun prezente aici - autobuze, metrou asigurand accesul facil la locatie.

Este de asteptat ca ea sa cunoasca o ascensiune vertiginoasa, datorita cererii pentru proiecte de birouri de calitate de clasa B si B+.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri