Retailerul de bricolaj Leroy Merlin va deschide primul sau magazin din Romania in luna august, in cadrul centrului comercial Colossesum, amplasat pe soseaua Chitila.

Primul magazin Leroy Merlin va fi deschis in luna august, au anuntat reprezentantii Nova Imobiliare, dezvoltatorul centrului comercial Colosseum din cartierul Colentina.

Colosseum, investitie de circa 350 milioane de euro, va avea o suprafata totala de 190.000 metri patrati si va include un mall, un parc de retail cu 480 de magazine si peste 10.000 locuri de parcare gratuite.

Prima faza presupune constructia unui parc de retail de 53.000 metri patrati, care va cuprinde un hipermarket Carrefour si magazinul Leroy Merlin, investitia fiind estimata la 90 de milioane de euro. In a doua etapa a proiectului, a carei finalizare este prevazuta pentru 2012, va fi deschis un mall, cu o suprafata de 137.000 metri patrati.

In urma cu o luna, Bank of Cyprus a acordat un credit garantat pana la suma maxima de 22,8 milioane de euro firmei Nova Imobiliare, care se adauga unui alt alt imprumut, de circa 26 milioane de euro, aprobat in luna februarie.

Actionarul majoritar al Nova Imobiliare este Panico Panayi, iar agentii de inchiriere sunt consultantii Jones Lang LaSalle si King Sturge, care au fuzionat recent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Leroy Merlin pariaza pe tineri: Avem un sef de magazin la 27 de ani
Setari Cookie-uri