Retailerul francez Cora a semnat recent un contract de inchiriere la Galati, unde va deschide un hipermarket in centrul comercial Galleria, dezvoltat de GTC.
Cora a semnat de curand un contract de inchiriere cu dezvoltatorul GTC, pentru a deschide un hipermarket in mall-ul Galleria Galati, au declarat pentru wall-street.ro surse din piata. Cele doua companii, Cora si GTC, nu au comentat informatia, mentionand doar ca “deocamdata nu pot fi date mai multe detalii”.

Motivul pentru care Cora a ales inchirierea unui spatiu, abatandu-se de la strategia sa de a cumpara terenuri si a dezvolta in regie proprie, il reprezinta preturile crescute ale terenurilor din zona Galati, spun jucatorii din piata imobiliara.

In urma cu doi ani, viceprimarul orasului Galati a anuntat ca a emis autorizatia de constructie pentru un complex comercial care va gazdui un hipermarket Cora, investitia anuntata fiind de 70 de milioane de euro. Oficialii Cora nu au confirmat insa niciodata aceasta informatie.

Centrul comercial Galleria va fi construit pe un teren de 3,2 hectare pe strada Prelungirea Brailei. Galleria Galati va avea o suprafata inchiriabila de 28.000 mp si ar putea fi deschis anul viitor, potrivit informatiilor de pe site-ul GTC.

Dezvoltatorul a mai semnat in toamna anului trecut un contract de inchiriere cu Cora, pentru un hipermarket de 9.000 mp care va fi deschis la sfarsitul acestui an in mall-ul Galleria Arad.

Cora mai are in constructie primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro. In plus, compania a inchiriat in luna aprilie si un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park, tot din Constanta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri