ANAF va scoate la licitatie 58 apartamente, parcari cu o capacitate de peste 600 de locuri si un teren intravilan, in valoare totala de 5 milioane euro (fara TVA), ale omului de afaceri Robert Negoita, pentru a recupera o parte din datoria acestuia catre Fisc,evaluata in prezent la 45 milioane euro.

Judecatoria sectorului 5 al Capitalei a respins, la jumatatea anului trecut, contestatia la executare a deputatului Robert Negoita, a carui avere fusese pusa sub sechestru de catre ANAF, iar ulterior instanta suprema a respins si recursul formulat de afacerist la instanta suprema, astfel ca decizia de executare a devenit definitiva.

Bunurile imobiliare scoase la vanzare de catre ANAF sunt situate in Popesti Leordeni, se arata, potrivit Mediafax, intr-un anunt al Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Ilfov.

Apartamentele finisate care vor fi vandute au preturi fara TVA cuprinse intre 39.000 euro si 41.500 euro pentru unitatile cu doua camere (suprafata utila 59-64 metri patrati), intre 57.000 euro si 60.000 euro pentru cele cu trei camere (suprafata utila 65-88 metri patrati) si intre 77.000 si 81.500 pentru cele cu patru camere (suprafata utila de 107-113 metri patrati).

Pentru un apartament nefinisat (la rosu sau semi-rosu), cu suprafata utila de 116 metri patrati, preturile urca pana la 50.000 de euro fara TVA.
Potrivit lui Marinel Rizea, director executiv in directia generala a Finantelor Publice a Judetului Ilfov, Fiscul va scoate la licitatie si alte bunuri imobiliare detinute de Negoita, pe masura ce se va finaliza evaluarea acestora.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cushman: Dinamica pieței logistice reflectă că economia funcționează
Setari Cookie-uri