Banca Romaneasca se muta, incepand de pe 1 august 2011, in cladirea Euro Tower, un ansamblu de birouri ecologic construit de Cascade Group.
Banca Romaneasca a inchiriat in Euro Tower o suprafata de 3.250 mp, desfasurata pe etajele 4 - 7 ale cladirii, urmand ca la parterul acesteia, pe o suprafata de 250 mp, sa functioneze si o sucursala a bancii.

“Relocarea sediului central va aduce cu siguranta o mai mare eficienta in activitatea bancii. Unitatile de business vor fi concentrate in cladirea Euro Tower, in timp ce activitatile de “back office” isi vor desfasura activitatea in continuare in sediul din Pipera. Aceasta este o decizie importanta si face parte din strategia Bancii Romanesti de eficientizare a operatiunilor sale”, afirma Marinos Stratopoulos, directorul general al Bancii Romanesti.

Stratopoulos sustine ca aceasta schimbare reflecta si angajamentul pe termen lung al actionarului majoritar al bancii, National Bank of Greece, de a continua dezvoltarea afacerilor din Romania.

Cladirea Euro Tower este amplasata in zona central-nordica a Bucurestiului, la intersectia strazilor Barbu Vacarescu si Lacul Tei.

Euro Tower are o suprafata inchiriabila de 16.300 mp, desfasurata pe 19 etaje. Cladirea a fost dezvoltata de Cascade Group, controlat de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC) si este cunoscuta ca a fiind prima cladire ecologica din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri