10 Iunie 2011

Banca Romaneasca se muta in Euro Tower, unde a luat peste 3.000 mp



Banca Romaneasca se muta, incepand de pe 1 august 2011, in cladirea Euro Tower, un ansamblu de birouri ecologic construit de Cascade Group.

Banca Romaneasca a inchiriat in Euro Tower o suprafata de 3.250 mp, desfasurata pe etajele 4 - 7 ale cladirii, urmand ca la parterul acesteia, pe o suprafata de 250 mp, sa functioneze si o sucursala a bancii.

“Relocarea sediului central va aduce cu siguranta o mai mare eficienta in activitatea bancii. Unitatile de business vor fi concentrate in cladirea Euro Tower, in timp ce activitatile de “back office” isi vor desfasura activitatea in continuare in sediul din Pipera. Aceasta este o decizie importanta si face parte din strategia Bancii Romanesti de eficientizare a operatiunilor sale”, afirma Marinos Stratopoulos, directorul general al Bancii Romanesti.

Stratopoulos sustine ca aceasta schimbare reflecta si angajamentul pe termen lung al actionarului majoritar al bancii, National Bank of Greece, de a continua dezvoltarea afacerilor din Romania.

Cladirea Euro Tower este amplasata in zona central-nordica a Bucurestiului, la intersectia strazilor Barbu Vacarescu si Lacul Tei.

Euro Tower are o suprafata inchiriabila de 16.300 mp, desfasurata pe 19 etaje. Cladirea a fost dezvoltata de Cascade Group, controlat de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC) si este cunoscuta ca a fiind prima cladire ecologica din Bucuresti.



Citeste si