Andrew Prelea si inca 2 asociati au investit 1 mil. euro intr-o clinica

Omul de afaceri Andrew Prelea, CEO al dezvoltatorului imobiliar South Pacific, a investit alaturi de doi asociati, Dan Popescu si Daniela Taropa, circa un milion de euro intr-o clinica amplasata in zona Pipera, pe strada Erou Iancu Nicolae.

Clinica, denumita FamiliyClinic, are o suprafata de circa 650 mp, desfasurata pe doua niveluri si ofera servicii medicale pentru peste 20 de specialitati, avand 11 angajati permanent si peste 50 de medici colaboratori.

Pentru primul an de activitate, oficialii companiei estimeaza un numar de 10.000 pacienti, iar veniturile clinicii, prognozate pentru aceeasi perioada, vor fi de aproximativ 300.000 euro.

Pana la finele anului, cei trei actionari, Andrew Prelea, Dan Popescu si Daniela Taropa, vizeaza investitii suplimentare in echipamente, cat si in extinderea serviciilor oferite, in mod particular, prin dezvoltarea unui centru intern de imagistica.

Andrew Prelea si tatal sau, George Prelea, au investit, prin intermediul companiei South Pacific Constructii, circa 25 milioane de euro in piata imobiliara. Familia Prelea detine 19 hectare de terenuri libere si a finalizat 450 de locuinte.

Compania este cunoscut pe piata locala pentru dezvoltarea proiectelor Sydney Residence si Melbourne, ambele amplasate in comuna Tunari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri