Cititorii Wall-Street.ro au votat: Vezi biroul lunii mai

Peste jumatate dintre cititorii care au raspuns sondajului wall-street.ro au votat compania Corporate Office Solutions (COS) ca avand cel mai apreciat BIROU DE COMPANIE in luna mai.

Circa 53% din cititorii wall-street.ro au votat compania Corporate Office Solutions (COS) ca avand cel mai apreciat birou in luna mai. [Vezi aici rezultatele votului]

Cititorii wall-street.ro au votat sediile companiilor UPC Romania, Friends Advertising, COS si Oriflame in functie de patru criterii: amenajarea spatiului, cladirea in care companiile au sediile, accesibilitatea cu masina si transportul in comun si facilitati pentru angajati.

Biroul importatorului de mobilier de birou COS a obtinut cele mai multe voturi la toate cele patru criterii. Compania ocupa o suprafata de 1.000 mp in proiectul Victoria Business Park, amplasat in apropiere de podul Baneasa.

Biroul cCOS nclude trei sali de sedinta pentru intalnirile formale si o zona numita “in between area”, unde angajatii pot citi, se pot uita la televizor sau pur si simplu pot discuta. Sediul firmei dispune si de o biblioteca pe care echipa o dezvolta pas cu pas, cartile de arhitectura fiind predominante. Tot in sediul din Victoria Business Park se afla si showroom-ul COS, unde au loc intalnirile cu clientii si testarea produselor.

Alaturi de COS, printre chiriasii parcului de afaceri Victoria Business Park, detinut de fondul austriac Immofinanz, se numara si: KPMG, Siveco, Zentiva, First Office, Coty, Sandoz si Liebrecht&wooD.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri