ING vrea sa isi mute sediul din Palatul Kiseleff pe Iancu de Hunedoara

ING Bank negociaza mutarea sediului central intr-o cladire din zona Bulevardului Iancu de Hunedoara, dupa ce timp de 17 ani operatiunile sucursalei bancii olandeze au fost conduse din fostul palat regal Kiseleff, aflat langa resedinta ambasadorului SUA la Bucuresti si vizavi de Ambasada Rusiei.

Potrivit unor surse din piata de real estate, ING vrea sa inchirieze mai multe etaje dintr-o cladire construita recent la intersectia dintre Strada Caderea Bastiliei si Bulevardul Iancu de Hunedoara.

"ING a contractat deja servicii de design interior pentru amenajarea spatiului, care se va intinde pe aproximativ 6.000 de metri patrati", au spus sursele citate de Mediafax.

Oficialii bancii au refuzat sa comenteze informatia, argumentand ca nu exista nimic definitivat.

Specialistii din imobiliare sustin ca banca nu a decis inca daca muta definitiv toate operatiunile din sediul central de pe Kiseleff sau va pastra top managementul in fostul palat regal, daca va primi o contraoferta avantajoasa de la actualul proprietar.

"Cred ca nu este doar o chestiune de bani, pentru ca din ce am inteles personalul din centrala depasea capacitatea imobilului din Kiseleff, iar unele divizii deja functionau in alte locuri", au mai afirmat sursele citate.

Sursa foto: bucurestiinoisivechi.blogspot.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cum și-a salvat business-ul un antreprenor din imobiliare în vreme de pandemie
Setari Cookie-uri