Imobiliare.ro organizeaza lunar, mai putin in iulie si august, Clubul Profesionistilor Imobiliari (CPI), un eveniment care are ca scop socializarea agentilor imobiliari, a dezvoltatorilor, arhitectilor si a altor jucatori din piata de real estate.

Pentru acest an, bugetul alocat celor 18 evenimente (10 in Bucuresti si alte sase in tara) se ridica la 20.000 euro. Printre orasele vizate se afla: Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Brasov, Craiova si Bacau.

Subiectele abordate la evenimentele anterioare au fost: Cine este de vina pentru anunturile imobiliare false?, Ce invata agentii imobiliari unii de la altii: Accent pe om, nu doar pe brand si Tranzactiile din piata rezidentiala pot continua, daca agentii isi schimba abordarea.

Evenimentele atrag circa 70 de participati, costul participarii fiind de zece euro plus TVA pentru editiile din Bucuresti si de 25 de lei pentru editiile din celelalte orase. Printre vorbitorii editiilor anterioare ale CPI s-au numarat: David Flusberg, CEO al Adama, Dan Ioan Popp, presedintele Impact, Andrew Prelea, CEO al South Pacific Constructii, Dragos Dragoteanu, directorul Euroest si Gabriel Alexandru, vicepresedintele Century 21 Romania.

Citeste si:

Portalul imobiliare.ro a afisat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 600.000 de euro, in crestere cu 36% fata de veniturile din 2009 si vrea sa atinga in acest an pragul de un milion de euro.

Actionarul majoritar al imobiliare.ro (60% din actiuni) este fondul de investitii Broadhurst Investment LTD, administrat in Romania de compania New Century Holdings (NCH), care mai controleaza pe piata locala si retailerul online okazii.ro, potrivit datelor de la Registrul Comertului.