Iulian Dascalu, cel care detine patru centre comerciale Iulius Mall si are in dezvoltare proiectul Palas Iasi, vrea sa inceapa in primavara anului viitor constructia unei cladiri de birouri la Cluj-Napoca, investitia fiind estimata la 20 de milioane de euro.
Proprietarul retelei de mall-uri Iulius Group, Iulian Dascalu (foto), va investi 20 de milioane de euro intr-o cladire de birouri amplasata in apropierea centrului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca. Constructia este planificata sa inceapa in primavara anului viitor, insa Dascalu nu da detalii despre suprafata pe care proiectul ar urma sa o aiba.

“Mall-ul de la Cluj nu-l mai putem extinde, dar ne gandim sa facem acolo o cladire de birouri. Constructia ar putea incepe in primavara anului viitor si investitia va fi de aproximativ 20 de milioane de euro”, spune Dascalu.

Desi Nokia Cercetare si ING Servicii au anuntat ca vor inchide centrele din Cluj-Napoca, mii de metri patrati ramanand liberi, Dascalu spune ca cerere exista inca. “Avem cereri, fiind un proiect mix. Angajatii apreciaza apropierea de un mall, au diferite facilitati, precum reduceri la restaurante sau sala de gimnastica”, explica el.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu si in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Omul de afaceri iesean este considerat cel mai mare proprietar de mall-uri, detinand prin intermediul companiei Iulius Group o suprafata construita de 426.346 mp de spatii comerciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri