Real Estate Professionals Society (REPS) are opt membri fondatori: BNP Paribas Real Estate, CB Richard Ellis (CBRE), Colliers Romania, Coldwell Banker, Cushman & Wakefield, DTZ Echinox, Jones Lang Lasalle si The Advisers/Knight Frank.

„Coordonarea REPS este asigurata de un comitet de prezidiu, in cadrul caruia Mihnea Serbanescu, de la DTZ Echinox, este presedinte, iar Razvan Iorgu, de la CB Richard Ellis, si Valentin Ilie, de la Coldwell Banker, sunt vice-presedinti”, se arata in comunicatul asociatiei.

Printre obiectivele asociatiei se afla promovarea intereselor industriei locale, imbunatatirea calitatii serviciilor, o mai buna reprezentare pe piata a comunitatii de real estate si facilitarea dialogului cu autoritatile publice si institutiile specializate, potrivit sursei citate.

„Incepand cu luna septembrie, REPS va lansa un calendar de activitati in care va include conferinte, workshop-uri si intalniri de networking, menite sa favorizeze comunicarea si sa consolideze colaborarea dintre cei mai reprezentativi consultanti imobiliari, dezvoltatori, investitori, institutii finantatoare si alti specialisti si consultanti”, mai spun reprezentantii asociatiei.