Consultantii imobiliari de top si-au facut asociatie

Opt companii de consultanta imobiliara s-au asociat in cadrul Real Estate Professionals Society (REPS), o structura condusa de Mihnea Serbanescu, de la DTZ Echinox, impreuna cu Valentin Ilie, de la Coldwell Banker si Razvan Iorgu, de la CBRE.

Real Estate Professionals Society (REPS) are opt membri fondatori: BNP Paribas Real Estate, CB Richard Ellis (CBRE), Colliers Romania, Coldwell Banker, Cushman & Wakefield, DTZ Echinox, Jones Lang Lasalle si The Advisers/Knight Frank.

„Coordonarea REPS este asigurata de un comitet de prezidiu, in cadrul caruia Mihnea Serbanescu, de la DTZ Echinox, este presedinte, iar Razvan Iorgu, de la CB Richard Ellis, si Valentin Ilie, de la Coldwell Banker, sunt vice-presedinti”, se arata in comunicatul asociatiei.

Printre obiectivele asociatiei se afla promovarea intereselor industriei locale, imbunatatirea calitatii serviciilor, o mai buna reprezentare pe piata a comunitatii de real estate si facilitarea dialogului cu autoritatile publice si institutiile specializate, potrivit sursei citate.

„Incepand cu luna septembrie, REPS va lansa un calendar de activitati in care va include conferinte, workshop-uri si intalniri de networking, menite sa favorizeze comunicarea si sa consolideze colaborarea dintre cei mai reprezentativi consultanti imobiliari, dezvoltatori, investitori, institutii finantatoare si alti specialisti si consultanti”, mai spun reprezentantii asociatiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Coronavirus modifică spațiul de la birou. Câți mp vor avea în plus angajații
Setari Cookie-uri