Dezvoltatorul imobiliar GTC va dezvolta singur centrul comercial Galleria din Galati, in conditiile in care a preluat in urma cu doua luni restul de 15% din participatia la proiect detinuta de compania italiana Cefin Holding, scrie Mediafax.

Centrul comercial ar urma sa aiba o suprafata inchiriabila de 28.500 metri patrati si sa fie livrat in 2012, potrivit datelor publicate pe site-ul dezvoltatorului.

GTC si-a crescut anul trecut participatia anul trecut la compania care va dezvolta centrul comercial de la 63,6% la 85%, iar la sfarsitul lunii aprilie a preluat si restul partilor sociale.

Retailerul francez Cora a semnat recent un contract de inchiriere la Galati, unde va deschide un hipermarket in centrul comercial Galleria.

Dezvoltatorul este cunoscut pe plan local pentru dezvoltarea si vanzarea cladirilor de birouri America House si Europe House, din zona Piata Victoriei. GTC a mai dezvoltat in Romania complexul rezidential Rose Garden din cartierul Colentina.

Compania a mai dezvoltat trei centre comerciale Galleria la Suceava, Buzau si Piatra Neamt si are in curs de constructie un al patrulea proiect la Arad.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
VIDEO retailDetail: Ce programe de sustenabilitate si CSR au demarat retailerii
Setari Cookie-uri