Banca de investitii Lehman Brothers a acceptat sa isi vanda pachetul de actiuni detinut la cladirea 200 Fift Avenue, amplasata in Manhattan, catre catre un fond de investitii imobiliare controlat de JP Morgan Asset Management, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 700 de milioane de dolari, scrie Bloomberg.

Pachetul de actiuni detinut de la Lehman Brothers in cadrul cladirii de birouri 200 Fift Avenue (foto) ar putea fi cumparat pentru 700 de milioane de dolari, cumparatorul fiind un fond controlat de JP Morgan Asset Management. Unul dintre cei mai importanti chiriasi ai cladirii este producatorul de bijuterii Tiffany & Co., care a inchiriat 24.150 mp de birouri.

Lehman, care a intrat in faliment in urma cu aproape trei ani, a planificat vanzarea mai multor proprietati imobiliare. Bryan Marsal, CEO al bancii, spunea la sfarsitul anului trecut ca firma va vinde in prima jumatate a anului 2011 proiecte imobiliare de foarte buna calitate.

Lehman a cumparat cladirea 200 Fifth Avenue in anul 2007, in parteneriat cu investitorul newyorkez L&L Holding, valoarea tranzactiei fiind de 480 de milioane de dolari. L&L va ramane coproprietar al cladirii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce s-a intamplat cu actiunile romanesti la 10 ani dupa Lehman
Setari Cookie-uri