Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) va investi cinci milioane de euro in extinderea magazinului inchiriat de Auchan in Pitesti, suprafata ocupata de hipermarket urmand sa creasca cu 3.500 mp.

NEPI si Auchan au semnat un acord pentru extinderea cu 3.500 mp a hipermarketului Auchan din Pitesti, actiunea facand parte dintr-un plan de reconcepere si renovare pe care NEPI l-a initiat in cazul acestui proiect, plan care necesita investitii de cinci milioane de euro, se arata in comunicatul fondului de investitii.

In cadrul acestui proces de extindere vor fi adaugati noi retaileri in galerie, iar suprafata neta de vanzare a hipermarketului va creste 12.500 mp.

“Avem un plan interesant de renovare si extindere a centrului comercial din Pitesti. Contractul semnat va intari pozitia Auchan de lider in topul retailerilor din Pitesti si din regiune si va aduce parcului un plus de valoare”, a declarat Tiberiu Smaranda, retail executive in cadrul NEPI.

Sud-africanii de la NEPI au platit in primavara anul trecut 20,94 milioane de euro grupului Avrig 35, controlat de omul de afaceri Alexander Hergan, pentru spatiile ocupate de Auchan si Bricostore in centrul comercial Iris Shopping Pitesti

NEPI detine 27 de proprietati imobiliare in Romania, evaluate la 314 milioane euro la sfarsitul anului 2010. Fondul a fost listat pe data de 20 iunie la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), procedurile fiind intermediate de catre brokerii de la Intercapital Invest si BCR.

Cele mai recente investitii ale grupului sunt: cladirile de birouri Floreasca Business Park (decembrie 2010), o parte din parcul comercial Auchan Shopping Center din Pitesti (mai 2011), o extensie a Promenada Mall Braila (aprilie 2011), finalizarea renovarii unei cladiri de birouri in Brasov (iunie 2011) si achizitia unor terenuri pentru dezvoltari de spatii comerciale in orasele Ploiesti si Brasov (in primul trimestru a anului 2011).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Va schimba Vulcan Value Centre retailul din Sectorul 5?
Setari Cookie-uri