Belgienii de la Vlerick au investit 30 mil. euro intr-un parc de afaceri din Brasov

Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Centrul de afaceri, cel mai mare din Brasov, este situat la intrarea in oras dinspre Bucuresti si are un grad de inchiriere de circa 70%.

Brasov Business Park este dezvoltat de firma Ravensdale Investments, filiala Vlerick Group, fiind finalizata deocamdata doar prima faza a proiectului.

A doua etapa va fi lansata daca primele spatii vor fi inchiriate integral si finantarea va fi asigurata, a declarat luni, intr-o conferinta de presa organizata la Brasov, presedintele si proprietarul grupului, Philippe Vlerick.

Complexul include, de asemenea, o sala de conferinte si 670 de locuri de parcare.

La finalizarea celei de-a doua etape ansamblul va avea o suprafata totala construita de 62.000 de metri patrati.

Grupul Vlerick are activitati industriale si financiare, in tari din Europa de Est si Europa de Vest, India si SUA.

In Romania, grupul este reprezentat de UCO Tesatura Giurgiu (tesaturi), BMT Iasi (echipamente industriale, tehnologia echipamentelor de sticla, matrite pentru industria de sticlarie si industria aerospatiala), si mai multe firme imobiliare, precum Royal Land, Brainvest si Ravensdale Investments, cu proiecte in zona oraselor Ploiesti si Brasov.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri