Un producator roman de incaltaminte deschide un magazin in City Mall

Producatorul roman de incaltaminte si accesorii Chic Madame va deschide miercur primul magazin in centrul comercial City Mall, amplasat in zona Eroii Revolutiei, investitia fiind estimata la 25.000 euro.

Magazinul Chic se afla la parterul centrului comercial City Mall si are o suprafata de 67 metri patrati, acesta fiind primul magazin al producatorului roman de incaltaminte. Cele doua actionare, Elena Dumitrelea si Luica Mircescu, au investit 25.000 euro in aceasta unitate.

Compania Chic Madame a fost infiintata in luna decembrie 2003, avand ca obiect de activitate productie incaltaminte dama, barbati si accesorii cu o distributie atat interna - Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Miercurea Ciuc, Cluj, Sibiu, Buzau, Focsani, Galati, Braila, Bacau, Iasi, Suceava -cat si internationala, in Republica Moldova, Rusia si Italia.

City Mall are o suprafata construita de peste 31.000 metri patrati, structurata pe trei subsoluri, parter si trei etaje. Zona comerciala are o suprafata de 14.348 metri patrati. Centrul comercial cuprinde 80 de magazine, o zona de cafenele si restaurante, precum si un cinematograf operat de compania City Cinema.

Proiectul, aflat in faliment, nu a atras investitori nici la a cincea licitatie, programata pentru 30 iunie, astfel ca lichidatorul judiciar, Casa de Insolventa Transilvania (CITR), va discuta cu creditorii vanzarea prin negociere directa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri