In luna iunie, doua companii au fost aproape la egalitate in ceea ce priveste voturile cititorilor pentru BIROU DE COMPANIE. Astfel, aproape 29% dintre cei care au raspuns chestionarului wall-street.ro au votat biroul casei de licitatii Artmark, in timp ce 28% au ales X3.
Cititorii wall-street.ro au votat sediile companiilor Lafarge, X3, Bulboaca & Asociatii, BMW si Artmark, in functie de patru criterii: amenajarea spatiului, cladirea in care companiile au sediile, accesibilitatea cu masina si transportul in comun si facilitati pentru angajati.

Biroul casei de licitatii Artmark a obtinut cele mai multe voturi (29%), fiind urmat indeaproape de studioul de creatie X3 din Timisoara (28%). [Vezi aici rezultatele votului]

Casa de licitatii Artmark s-a mutat in urma cu aproape trei luni in Palatul Cesianu-Racovita, amplasat in centrul Bucurestiului, in apropiere de Ateneul Roman. Imobilul a fost construit in perioada 1892-1902, iar in prezent se afla in proprietatea omului de afaceri Gabriel Popoviciu. Cladirea din strada C.A. Rosetti, cu o suprafata de circa 1.500 mp, a fost reamenajata, investitia ridicandu-se la circa 100.000 de euro, o suma considerabila raportata la chiria lunara pe care casa de licitatii o plateste, respectiv de aproximativ 15.000 de euro.

Studioul X3 si-a mutat de curand sediul intr-o cladire nationalizata din centrul orasului, la cateva minute de Piata Operei. Studioul X3 ocupa circa 200 de metri patrati dintr-o cladire in care isi mai au sediul companiile Space Rabbit si Status Pimp, care fac parte din acelasi grup, XSR MG. Sediul agentiei se intinde pe doua etaje: la primul se afla un open space si doua birouri ale managerilor, iar al doilea nivel e rezervat relaxarii, jocului si sedintelor, incluzand si barul si bucataria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri