Retailerul francez Cora, care a inchiriat un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, va deschide magazinul pe 28 iulie, aceasta fiind a opta unitate a retailerului pe piata locala.

Cora a anuntat in luna aprilie ca a inchiriat 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, unde va angaja aproximativ 280 de persoane. Hipermarketul va fi deschis pe data de 28 iulie si va fi al optulea magazin al francezilor pe piata din Romania.

City Park Mall a fost deschis in 2008 si are o suprafata de 30.000 mp inchiriabili, printre chiriasii sai numarandu-se Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, LC Waikiki, Debenhams, Miss Sixty, Douglas, Peacocks, Orsay si Columbia Sportswear.

Consultantul imobiliar Colliers International a fost desemnat agentul exclusiv de inchiriere al centrului comercial si, in afara de Cora, a atras in ultimii ani chiriasi precum: LC Waikiki, Stefanel, Mirano, Stonecreek, Noriel, Animax, Roc-a-Fella Cafe, Rustic Restaurant sau Bijou Brigitte.

Cora mai are in constructie primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro. Mall-ul este amplasat intr-o zona industriala veche, pe un teren de 150.000 de metri patrati, si va fi deschis catre public in 2012, agentul de inchiriere fiind consultantul imobiliar CB Richard Ellis.

Retailerul a mai semnat de curand un contract de inchiriere cu dezvoltatorul GTC, pentru a deschide un hipermarket in mall-ul Galleria Galati, au declarat pentru wall-street.ro surse din piata.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
TOP Care sunt cele mai mari retele de retail din Romania