Retailerul britanic New Look va deschide primul sau magazin din Romania pe data de 26 august, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, urmand ca al doilea magazin sa fie deschis pe 1 septembrie in mall-ul Baneasa Shopping City.

Suprafata unui magazin New Look este de circa 500 mp, iar investitia per magazin se ridica la aproximativ 600.000 euro, au declarat, pentru wall-street.ro, oficialii companiei.

La nivel mondial, New Low are peste 1.000 de magazine, iar in Romania urmareste sa dezvolte o retea de 20 de unitati in urmatorii cinci-opt ani. Pe plan local, doua noi magazine vor fi inaugurate anul acesta, la Cluj Napoca si Constanta, se arata in comunicatul retailerului.

Marca New Look este prezenta in Romania in franciza prin holdingul de origine greaca Fourlis Group. Produsele New Look vor avea preturi incepand de la 79 lei pentru rochii, de la 49 lei pentru jeans, de la 89 lei pentru jachete si incepand cu 35 lei pentru incaltaminte.

Fondata in 1969, compania New Look detine 613 magazine in Marea Britanie si Irlanda, un punct de vanzare online si 305 unitati in Franta care functioneaza sub brand-ul Mim. Firma mai detine 27 de magazine in Franta si Belgia, precum si francize in Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuwait, Egipt si Arabia Saudita.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si