Portofoliul achizitionat de Euromall de la Radu Georgescu cuprinde mai multe locatii in zone ultracentrale din Bucuresti, cu o suprafata totala de 10.000 mp. Aceasta este a cincea tranzactie a antreprenorului Radu Georgescu, dupa ce un luna martie fondul de investitii 3TS Capital Partners a cumparat un pachet minoritar din Avangate, parte din grupul Gecad.

Noua tranzactie, cu o valoare estimata la 7-8 milioane euro, a fost asistata de casa se avocatura Savu-Cristescu & Asociatii, care a reprezentat compania de dezvoltare imobiliara Euromall. Reprezentantii Euromall si Gecad nu au putut fi contactati cu privire la aceasta tranzactie.

In toamna anului trecut, presedintele Gecad a incheiat o alta tranzactie, vanzand un pachet majoritar de actiuni al companiei Gecad ePayment International catre grupul Allegro, parte a companiei Naspers, intr-o tranzactie consiliata de casa de avocatura DLA Piper.

In ceea ce ii priveste pe israelienii de la Euromall, acestia au vandut tot in toamna anului trecut circa 75% din mall-ul de la Galati catre austriecii de la Immofinanz, valoarea tranzactiei fiind estimata la 10 milioane de euro.