Antreprenorul Radu Georgescu, fondatorul grupului Gecad, a vandut pentru aproape opt milioane de euro divizia de imobiliare, ce cuprinde mai multe locatii cu o suprafata totala de 10.000 mp, catre grupul Euromall, controlat de israelienii Moshe Turgeman si Tomer Barhom.

Portofoliul achizitionat de Euromall de la Radu Georgescu cuprinde mai multe locatii in zone ultracentrale din Bucuresti, cu o suprafata totala de 10.000 mp. Aceasta este a cincea tranzactie a antreprenorului Radu Georgescu, dupa ce un luna martie fondul de investitii 3TS Capital Partners a cumparat un pachet minoritar din Avangate, parte din grupul Gecad.

Noua tranzactie, cu o valoare estimata la 7-8 milioane euro, a fost asistata de casa se avocatura Savu-Cristescu & Asociatii, care a reprezentat compania de dezvoltare imobiliara Euromall. Reprezentantii Euromall si Gecad nu au putut fi contactati cu privire la aceasta tranzactie.

In toamna anului trecut, presedintele Gecad a incheiat o alta tranzactie, vanzand un pachet majoritar de actiuni al companiei Gecad ePayment International catre grupul Allegro, parte a companiei Naspers, intr-o tranzactie consiliata de casa de avocatura DLA Piper.

In ceea ce ii priveste pe israelienii de la Euromall, acestia au vandut tot in toamna anului trecut circa 75% din mall-ul de la Galati catre austriecii de la Immofinanz, valoarea tranzactiei fiind estimata la 10 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri