Retailerul turc LC Waikiki va deschide cel de-al saptelea magazin din Romania in centrul comercial Militari Shopping, unde a inchiriat spatiul de 1.100 mp lasat liber de Tina R. Investitia in noul magazin se ridica la un milion de euro.

“LC Waikiki a inchiriat o suprafata de 1.100 mp in format big box (n.r: unitate de sine statatoare) in incinta Militari Shopping, alaturandu-se brandurilor deja existente aici: Decathlon, C&A, Hervis, NewYorker, Deichmann, Humanic, Takko Fashion, Kiabi, Auchan, Media Galaxy si Jysk ", a declarat Cristina Dumitrache, asociat in cadrul consultantului imobiliar Cushman & Wakefield, intermediarul tranzactiei.

In Romania LC Waikiki are sase magazine, iar in prezent deschide cel de al saptelea magazin in Militari Shopping. Locatiile alese de LC Waikiki in Romania sunt: doua magazine in AFI Palace Cotroceni (LC Waikiki si X – Side) si cate un magazin in Unirea Shopping Center Bucuresti, Atrium Center Arad, City Park Constanta si Gold Plaza Baia Mare.

Investitia LC Waikiki in noua unitate este de un milion de euro, incluzand stocul de produse, cheltuieli de personal si alte costuri operationale. In prezent, retailerul are peste 100 de persoane angajate in magazinele din Romania.

In primul trimestru, veniturile nete obtinute de Atrium European Real Estate, proprietarul Militari Shopping, din inchirierea parcului de retail au scazut cu 8,8%, de la 1,78 milioane de euro la 1,63 milioane de euro. Atrium mai detine in Romania si doua terenuri, la Arad si Constanta, unde urmeaza sa fie dezvoltate parcuri de retail. Terenurile sunt evaluate in primul trimestru la 21,5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Este Bucurestiul saturat de mall-uri? Ce spun cifrele din regiune
Setari Cookie-uri