Compania South Pacific Constructii, controlata de familia Andrew si George Prelea, a inchiriat, dupa aproape trei ani, toate vilele din cadrul proiectului Brooklands din Pipera, veniturile lunare ajungand la aproape 10.000 de euro.

“Avem inchiriate 7 vile dintre cele 10. Una este cumparata, iar in celelalte doua sunt birourile noastre. Contractele de inchiriere au fost semnate pe doi si trei ani, iar chiria medie este de 1.400 euro/luna”, a declarat, pentru wall-street.ro, Andrew Prelea, CEO al South Pacific.

Proiectul Brookland a fost finalizat in 2008, in urma unei investitii de 4,7 milioane de euro si include zece vile cu suprafete de aproximativ 350 mp, cu trei-cinci camere, patru bai, bucatarie echipata, doua locuri de parcare si gradini cu suprafete de 300-600 mp.

In ceea ce priveste profilul chiriasilor, acesta sunt expati, corporatisti, din industriile variate, de la tutun la dezvoltari imobiliare.

Compania South Pacific Constructii, infiintata de Andrew Prelea impreuna cu tatal sau, George Prelea, a investit in piata imobiliara circa 25 milioane de euro, detine 19 hectare de terenuri libere si a finalizat 450 de locuinte.

South Pacific Constructii este cunoscut pe piata locala pentru dezvoltarea proiectelor Sydney Residence si Melbourne, ambele amplasate in comuna Tunari. South Pacific Constructii a intrat pe piata romaneasca in anul 2005, primul sau proiect fiind constructia unui ansamblu rezidential in zona Straulesti, pentru angajatii Ministerului Apararii Nationale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si