Operatorul de evenimente Ambery Hall a devenit primul chirias al proiectului de 50 de milioane de euro din Pipera, ocupand o suprafata de 500 mp, la parterul cladirii.

Swan Office Busines & Tehnology Park are o suprafata de aproape 29.000 mp si a fost finalizata la inceputul acestui an, fiind prima cladire din Pipera care a obtinut certificatul BREEAM, cel mai important instrument de evaluare a cladirilor verzi, si prima cladire din Romania acreditata drept cladire verde dupa incheierea procesului de constructie.

“Cresterea interesului pentru organizarea de conferinte, seminarii, intalniri, dar si intensificarea cererii pe segmentul de evenimente private sunt doua argumente pentru care aceasta miscare reprezinta un semnal pozitiv si pentru piata de inchirieri”, a afirmat Bogdan Voica, direct leasing manager in cadrul Swan Office & Technology Park .

Citeste si:

Proiectul a fost dezvoltat de Chayton Capital, iar agentii de inchiriere sunt companiile de consultanta imobiliara Colliers International, care se ocupa si de marketingul proiectului si Jones Lang LaSalle, responsabil si cu administratea cladirii.