AFI Palace Ploiesti va fi amplasat la circa 800 de metri de centrul orasului, de-a lungul drumului principal de acces dinspre nord-est. Constructia mall-ului va incepe in trimestrul al patrulea, iar data de finalizare este estimata pentru ultimul trimestru din 2012. Proiectul va include o suprafata totala inchiriabila de 26.000 mp distribuita pe doua etaje si 900 de locuri de parcare.

La parterul centrului comercial se vor afla mai multe ancore precum hipermarketul Cora, si retaileri de haine si electronice, in timp ce la primul etaj vor fi magazine de moda.

AFI Palace Ploiesti este al doilea proiect de amploare demarat de AFI Europe anul acesta dupa inceperea constructiei primei cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni din Bucuresti.

Citeste si:

Cora, care a inchiriat un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, deschide astazi magazinul, acesta fiind a opta unitate a retailerului pe piata locala. Cora mai are in constructie primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro.

Retailerul a mai semnat de curand un contract de inchiriere cu dezvoltatorul GTC, pentru a deschide un hipermarket in mall-ul Galleria Galati, au declarat pentru wall-street.ro surse din piata.