Dezvoltatorul israelian AFI Europe, care detine mall-ul AFI Palaca Cotroceni, a semnat recent un contract de inchiriere cu retailerul Cora pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafata de 12.500 metri patrati in proiectul AFI Palace Ploiesti, care va fi inaugurat pana la finele anului 2012.
AFI Palace Ploiesti va fi amplasat la circa 800 de metri de centrul orasului, de-a lungul drumului principal de acces dinspre nord-est. Constructia mall-ului va incepe in trimestrul al patrulea, iar data de finalizare este estimata pentru ultimul trimestru din 2012. Proiectul va include o suprafata totala inchiriabila de 26.000 mp distribuita pe doua etaje si 900 de locuri de parcare.

La parterul centrului comercial se vor afla mai multe ancore precum hipermarketul Cora, si retaileri de haine si electronice, in timp ce la primul etaj vor fi magazine de moda.

AFI Palace Ploiesti este al doilea proiect de amploare demarat de AFI Europe anul acesta dupa inceperea constructiei primei cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni din Bucuresti.

Cora, care a inchiriat un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, deschide astazi magazinul, acesta fiind a opta unitate a retailerului pe piata locala. Cora mai are in constructie primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro.

Retailerul a mai semnat de curand un contract de inchiriere cu dezvoltatorul GTC, pentru a deschide un hipermarket in mall-ul Galleria Galati, au declarat pentru wall-street.ro surse din piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri