Eurisko, liderul pietei romanesti de consultanta imobiliara, anunta ca developerul Phoenix Real Estates a vandut la sfarsitul anului trecut proiectul industrial Mercury Logistics Park catre Helios Properties, o companie britanica de dezvoltare si investitii imobiliare.

Eurisko a fost consultantul Phoenix Real Estates inca din primele faze ale dezvoltarii acestui proiect, a participat la implementarea conceptului de dezvoltare, a pre-inchiriat 14.000 mp si a asistat developerul in incheierea cu succes a operatiunii de vanzare.

In acest fel, Eurisko fost consultantul atat al celei mai mari tranzactii de inchiriere de spatii logistice in 2005 tranzactie prin care lantul de discountere Minimax a pre-inchiriat 14,000 mp-, cat si al celei mai mari tranzactii institutionale de vanzare, a spus Muler Onofrei, managerul Departamentului Industrial al Eurisko.

Partile implicate in aceasta tranzactie au dorit sa mentina termenii financiari ai intelegerii confidentiali.

Finantarea pentru tot proiectul, inclusiv tranzactia de vanzare-cumparare si dezvoltarea sa ulterioara, este asigurata de Eurohypo.

Mercury Logistics Park reprezinta una dintre cele mai importante dezvoltari pe segmentul industrial al pietei romanesti. Dupa incheierea tuturor fazelor de dezvoltare, proiectul - care este amplasat pe un teren de 200.000 - va avea o suprafata totala de 100.000 mp.

Proiectul este localizat in zona industriala de vest a Bucurestiului, avand acces direct la autostrada Bucuresti- Pitesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri