Firma Green City Construct, controlata de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, a inceput constructia celei de-a patra faze a complexului Green City din comuna 1 Decembrie de langa Bucuresti, etapa care va cuprinde 1.000 de case si va reprezenta o investitie de peste 60 de milioane de euro.

Noul model de casa, cu o suprafata de 126 de metri patrati construiti, va avea un pret pornind de la 69.900 euro, inclusiv TVA, noteaza Mediafax.

Green City este un ansamblu rezidential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, dintre care 24 de hectare sunt ocupate de padure si spatii verzi . Pana in prezent in complex au fost construite 800 de case in primele trei faze de dezvoltare, peste 300 de familii mutandu-se deja in complex, potrivit dezvoltatorului. Potrivit declaratiilor anterioare ale dezvoltatorului, investitia in primele trei faze se ridica la 100 milioane de euro.

Complexul cuprinde case formate din parter si un etaj, cu suprafete utile de 118 metri patrati si 110 metri patrati de curte, avand preturi pornind de la 120.000 de euro (TVA inclusa) pentru casele cu finisaje "basic" (fara faianta si gresie in bai sau parchet laminat in living, dormitoare si pe holul de la etaj) si de 136.000 de euro (TVA inclusa) pentru vilele cu finisaje "standard +".

In cadrul proiectului au fost dezvoltate si un supermarket Red Market al grupului belgian Delhaize, o gradinita de stat, cabinet medical si stomatologic, farmacie, restaurant si locuri de joaca pentru copii.

Green City Construct este controlata de Dumitru Bucsaru si de fiica acestuia, Iuliana Zenaida Bucsaru, prin intermediul firmelor Valahorum, Perfect City si Comaico, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Proiectul Green City prevede constructia a 4.000 de locuinte, termenul de finalizare anuntat fiind 2014.

Sursa imagine: sxc.hu


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si