Sprider Stores anunta extinderea operatiunilor din cadrul Iris Shopping Center (Titan), intr-un nou spatiu cu o suprafata de peste 1.100 mp. Investitia inceputa in 2008 depaseste 1,5 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Magazinul din Iris Shopping Center devine astfel cea mai mare investitie a Sprider Stores in Romania.

„Sprider Stores desfasoara in prezent un proces de modernizare a tuturor magazinelor sale, precum si de extindere a celor mai de succes unitati. Magazinul nostru din Iris Shopping Center a devenit unul dintre cele mai profitabile din retea in ultimii ani. De asemenea, am remarcat o crestere constanta a fluxului de vizitatori, ceea ce ne confirma potentialul pe termen lung al amplasamentului”, a declarat Konstantinos Pipinelis, Director General, Sprider Stores Romania.

In cadrul noului concept de amenajare, Sprider Stores delimiteaza in fiecare magazin zone pentru fiecare dintre colectiile sale, precum si sectiunile de incaltaminte.

In Bucuresti, Sprider Stores opereaza patru magazine, amplasate in sud-estul capitalei, si detine o suprafata de vanzare de aproape 5.000 mp. La nivelul intregii tari retailerul opereazapeste 20.000 mp de spatii comerciale.

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, si detine in present 17 magazine orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures. Pana in prezent, compania a investit peste 20 milioane de Euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si