Electrica Soluziona, parte a grupului spaniol Indra Sistemas, a inchiriat 850 mp in cladirea Avantgarde Office Building, anunta intr-un comunicat de presa compania de real estate Colliers International.

Electrica Soluziona a decis sa isi mute operatiunile intr-o cladire noua din zona centrala (...) cu facilitati moderne, foarte accesibila mijloacelor de transport in comun, cu scopul de a imbunatati mediul de lucru oferit celor aproximativ 50 de angajati, se precizeaza in comunicat.

„In continuare, piata ofera o multitudine de optiuni favorabile chiriasilor care isi doresc sa se relocheze intr-un spatiu de birouri de clasa A, urmarind termeni sustenabili. Desi gradul de neocupare a scazut pentru cladirile din zonele centrale si semicentrale, proprietarii raman competitivi si ofera conditii de inchiriere atractive”, a afirmat Oana Sirbu, consultantul care a intermediat tranzactia de inchiriere.

Electrica Soluziona este un joint venture romano-spaniol, parte a Indra Sistemas, companie globala in domeniul tehnologiei, care furnizeaza solutii catre industria energiei, transportului, catre administratia publica, sanatate, financiar, asigurari, securitate si aparare precum si telecom sau media.

Indra opereaza in peste 100 de tari si are peste 29.000 de angajati la nivel mondial. Este liderul de piata in segmentul IT in Spania si a doua companie europeana din sectorul ei de activitate, conform capitalizarii de piata, mai noteaza oficialii Colliers International.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si