Cel mai scump penthouse scos la vanzare in Bucuresti costa 2 milioane de euro, potrivit portalului imobiliare.ro. Cele mai multe oferte de penthouse publicate pe portalul imobiliar se afla in Bucuresti. Dintre orasele din tara, pe acest segment se remarca Brasovul si Constanta.
Apartamentul de 2 milioane de euro are un living spatios, bucatarie mobilata, 4 dormitoare, 4 grupuri sanitare. Dispune de 2 terase mari cu vedere spre Parcul Herastrau si de 2 locuri de parcare in garajul subteran la condominiului.

In medie, pretul unui penthouse este situat in jurul la un million de euro. De exemplu, la acest prêt este scos la vanzare o astfel de locuinta dintr-un imobil nou cu trei etaje din Pipera, construit in 2009. Apartamentul are trei camere, 450 mp utili si este mobilat si utilat complet.

La polul opus, cel mai ieftin penthouse scos la vanzare in Capitala costa 69.000 euro. Are o suprafata utila de 120 mp, cinci camere, doua bai si este amplasat in zona de sud a orasului, pe Soseaua Giurgiului.

“Pretul mediu afisat pentru apartamentele de tip penthouse, scoase la vanzare in Bucuresti, este de 1.938 euro/mp, cu 66,8% mai mare decat pretul mediu cerut, calculat pentru apartamentele din Capitala. Avem de-a face cu proprietati foarte scumpe care se adreseaza une nise inguste. Vorbim in general de persoane cu venituri foarte mari, care cauta proprietati rezidentiale cu suprafete generoase, in zone foarte bune si cu un grad de confort ridicat ”, explica Adrian Erimescu, directorul general imobiliare.ro.

Cel mai scump penthouse din tara se afla in Brasov – 599.000 euro. Apartamentul are o suprafata utila de 300 mp, care ocupa ultimele doua etaje ale unui imobil cu un regim de inaltime de P+8E, construit in 2007.

Dintre orasele din tara, Constanta are cea mai bogata oferta de apartamente de tip penthouse, majoritatea ofertelor incadrandu-se in intervalul de pret cuprins intre 115.000 euro si 350.000 euro.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri