Americanii pregatesc cel mai indraznet proiect imobiliar: Marriott International si Granite Broadway Development au semnat un acord, in urma caruia va fi construit cel mai inalt hotel din New York.
Proiectul, care se va ridica la cateva sute de milioane de dolari, va fi situat la intersectia dintre bulvardul Broadway si strada 57 si va fi un “joint-venture” intre Courtyard si Residence Inn, potrivit boston.com.

Inaltimea cladirii va fi de peste 752 de metri, devenind astfel cel mai inalt hotel din oras. Noul proiect va detrona liderul din prezent, hotelul Four Seasons, care are o inaltime de 208 metri si 52 etaje.

Ca parte a dezvoltarii, in incinta hotelului, vor fi disponibile spatii pentru comert cu amanuntul sau restaurante.

Hotelurile vor avea o intrare principala si un lobby pe 54th Street, cu spatii publice pentru Residence Inn la etajul al treilea, si pentru Countyard la etajul al patrulea.

Countyard va avea 378 camere situate la etajele 6-32. Proiectate mai mult pentru timp liber sau pentru o scurta calatorie de afaceri, aceste camere vor include dotarile standard, precum si o sala de fitness la etajul 34.

Hotelul Residence Inn cu 261 de camere - destinat vizitelor pe termen lung – va oferi apartamente de la etajele 36 pana la 64. De asemenea, apartamentele Residence Inn includ bucatarii si spatii de locuit pentru vizite de lunga durata. Pe langa toate acestea, clientii hotelului Residence Inn beneficiaza de mic dejun gratuit, acces nelimitat la internet de mare viteza, alimentara dar si o spalatorie de rufe.

In efortul de a tine pasul cu tendintele in materie de high-tech, zona de lobby la Countyard si Residence Inn va oferi un panou de inalta definitie cu ajutorul caruia vor putea fi accesate informatii locale, vremea, harti si noutati din metropola americana pe un support LCD de 55 de inci (140 cm).

Sursa foto: marriott.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri