Compania de asigurari Signal Iduna si-a mutat la inceputul lunii sediul in cladirea Floreasca Business Center, din centrul Bucurestiului, unde ocupa o suprafata de circa 1.000 mp, desfasurata pe aproape trei etaje.
La inceputul lunii august, Signal Iduna si-a relocat sediul din strada Vulturilor intr-o cladire amplasata pe strada Floreasca, unde ocupa o parte din etajul sase si etajele sapte si opt. Suprafata inchiriata totalizeaza aproape 1.000 mp, dubla fata de cea din vechiul sediu, iar durata contractului de inchiriere este de trei ani, potrivit informatiilor furnizate de companie pentru wall-street.ro.

“Incepand cu jumatatea anului 2010, compania a cunoscut o crestere dinamica, acest lucru facand necesara nevoia de a indeplini asteptari mult mai mari din partea clientilor. Drept consecinta, era nevoie de o extindere a spatiului de administrare”, spune Leslie J. Breer, presedinte Signal Iduna.

Signal Iduna este unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care 2 milioane numai in sectorul asigurarilor de sanatate. Din 2008, Signal Iduna este prezent si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii de asigurari de viata, sanatate si accident.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri