Dezvoltatorul GTC, cunoscut pe piata locala pentru proiectele de birouri Europe House si City Gate, a inchiriat aproape in totalitate centrul comercial Galleria Arad, care va fi deschis la inceputul lunii octombrie.

Mall-ul Galleria Arad, amplasat pe strada Aurel Vlaicu, va avea o suprafata de 33.600 mp, desfasurata pe trei etaje si va fi inaugurat la inceputul lunii octombrie. In prezent, gradul de inchiriere al centrului comercial este de 99%, printre chiriasi numarandu-se Sprider Stores, Sephora, Fox, Levi’s, Kenvelo, Zoo Mania, Daiso Japan, Optinova, Eponge, Calibro, Diverta, Noriel Toys, Leonardo, Jacobs Café, Tina R, Skiny, Gatta, Mondex si Mexton.

In plus, retailerii Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mango, Terranova, Piazza Italia, Go Sport, Oviesse, Vero Moda, Jack&Jones si Kipling vor deschide primele lor magazine din orasul Arad.

Centrul comercial va include si un hipermarket Cora, cu o suprafata de 9.000 mp, un Cinema City cu opt sali, un magazin Flanco si o sala Pure Fitness, cu o suprafata de 1.400 mp.

Proiectul Galleria Arad este detinut 100% de GTC si a fost finantat de BERD, investitia fiind estimata la 70 milioane de euro. Pe piata locala de retail, GTC a mai deschis centrele comerciale Galleria Buzau, Galleria Suceava si Galleria Piatra Neamt.

Tot la Arad, dezvoltatorul AFI Europe, proprietarul centrului comercial AFI Palace din Bucuresti, a anuntat la inceputul anului ca va relua dezvoltarea mall-ului de 35 de milioane de euro si ca negociaza un parteneriat cu Atrium Centers.

In primavara anului trecut, dezvoltatorul Atrium Centers a inaugurat Atrium Center, primul mall din Arad, dupa o investitie de aproape 72 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se afla C&A, New Yorker, Humanic, Hervis, Deichmann, Kenvelo, Motivi, Orsay, Benetton, B&B, Sephora, Adidas, Altex, Diverta, Reserved si Billa. In plus, H&M a anuntat recent ca va deschide un magazin in Atrium Center.

Pe piata de retail din Arad este prezent si fondul austriac de investitii Immofinanz, care detine parcul comercial Armonia Center.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti