Retailerul german de articole sportive Puma a inchiriat pe perioada verii o parte din spatiul fostului magazin Eva de pe bulevardul Magheru, unde va functiona pana in luna septembrie un magazin de tip outlet.
Initial, Puma a inchiriat spatiul de parterul proprietatii in perioada 17 iunie-17 iulie, dar retailerul a decis sa prelungeasca intervalul pana la 21 septembrie, scrie Mediafax.

Spatiul din Piata Romana, cu o suprafata totala de 1.800 metri patrati, apartine fondului elen de investitii BlueHouse Capital si a fost ocupat pana in luna septembrie a anului trecut de o librarie Diverta.

Specialistii din piata de retail spun ca aceasta este o solutie pentru retailerii care doresc sa aiba acoperire intr-o anumita arie intr-un timp foarte scurt. In plus, de acest spatiu a fost interesat si Inditex, proprietarul Zara, insa chiria a fost considerata prea ridicata, potrivit surselor din piata.

Bluehouse detine in Bucuresti cladirile de birouri Victoria Center (sediul Citibank de pe Calea Victoriei), Olympia Tower (sediul Eureko din Piata Muncii) si este actionar minoritar in proiectul City Gate din Piata Presei, unde au birourile companiile Rompetrol, Romtelecom sau banca Millennium.

“Birourile au o rata de ocupare de aproape 100%. Singurele spatii libere pe care le avem se afla in Olympia Tower, pentru ca nu am vrut sa coboram chiria. Pentru magazinul Eva purtam discutii, insa nu avem presiune sa facem ceva anume”, spunea recent Babis Pandis, managing partner al Bluehouse Capital

Grupul elen mai detine doua terenuri - unul in zona Ghencea si altul in zona Grivita - pentru dezvoltarea unor megaproiecte imobiliare.

Produsele Puma sunt comercializate in Romania atat prin intermediul magazinelor proprii, dar si in unitati multibrand.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri