Regatta anunta pe piata un nou ansamblu rezidential, localizat in zona Iancu Nicolae. Cu o suprafata construita de 7,469 mp, Amfiteatru ofera 30 de apartamente de lux si cele mai moderne facilitati de la sala de fitness si solar pana la gradina si locuri de joaca pentru copii.


Alcatuit din trei corpuri principale, structurate pe parter si trei etaje, complexul beneficiaza de un look ultramodern si de executie de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste apartamentele, la parter suprafetele sunt de cca. 207 mp, la care se adauga terase si balcoane. La primele doua etaje apartamentele au o suprafata utila de cca. 245-264 mp, beneficiind in acelasi timp de deschiderile oferite de balcone si terase. Etajul al treilea ofera apartamente cu suprafete intre 220 si 230 mp, evident si ele dotate cu balcoane si terase.

Ansamblul dispune de toate facilitatile necesare pentru a oferi un stil de viata aliniat la cele mai inalte standarde internationale de locuire. Si pentru a exemplifica fara drept de apel acest lucru, va dezvalui un serviciu original, pus pentru prima oara in Romania la dispozitia noilor proprietari... Doritorii vor putea lasa personalului specializat o lista de cumparaturi si ce doresc sa li se gateasca, iar masa ii va astepta numai buna de servit cand se intorc acasa! Proprietarii sunt scutiti de o multime dintre treburile zilnice pe care cu greu le mai pot indeplini. Si-n cazul in care-si doresc sa ia masa la un restaurant, Amfiteatrul le ofera si aceasta facilitate, cu circuit inchis. Un deliciu fara pic de efort, la numai doi pasi de casa, a declarat Robert Teodorescu, directorul departamentului Vanzari Rezidentiale al Regatta.

Succesul complexului Amfiteatru este dovedit prin faptul ca deja jumatate dintre apartamente au fost vandute. Avantajele sunt multiple, incepand cu o executie de cea mai buna calitate, finisaje ultramoderne si ultraperformante, mergand pana la pretul de 1200E+TVA/mp construit, fac Amfiteatru deosebit de atractiv.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Skanska: Romania se afla in vizorul investitorilor. Ce avantaje avem?