Lenny Kravitz locuieste, de aproximativ doi ani, intr-o rulota, pe o plaja din insula Eleuthera din Bahamas, unde, de altfel, s-a simtit inspirat sa compuna cel mai recent album al sau, "Black And White America", informeaza contactmusic.com.
Cantaretul in varsta de 47 de ani se simte "acasa" pe aceasta insula, care este locul de nastere al mamei sale, si aici si-a gasit inspiratia sa compuna cel mai recent album al sau, "Black And White America", scrie Mediafax.

Lenny, care recent si-a vandut locuinta din New York, dar care are o alta casa la Paris, a declarat: "Aici este locul unde ma simt cel mai acasa. Am tot venit si plecat de aici de la varsta de cinci ani si am locuit aici in ultimii doi ani".

"Locuiesc intr-o rulota, pe plaja, fara lux, am un caine, un hamac si un jeep pe care l-am cumparat cand mi-am lansat primul album. Ma trezesc noaptea auzind muzica, o aud in josul drumului printre copaci, deci imi stimuleaza creativitatea", a mai spus acesta.

In urma cu doi ani, cantaretul si-a vandut vila din Miami Beach pentru suma de 2,45 milioane de dolari, desi initial pretul cerut era de 2,85 milioane de dolari.

Lenny, al carui tata este evreu, spune ca in copilarie nu s-a simtit ciudat ca apartine mai multor rase, dar ca a fost socat de atitudinea oamenilor atunci cand si-a lansat cariera muzicala. "Mi s-a spus ca nu sunt destul de negru sau destul de alb si nu ma integram intr-o categorie. Mi s-a parut interesant acest lucru (…) dar nu apartin unei singure categorii si putini dintre noi sunt asa", a mai spus Kravitz.

Lenny Kravitz isi lanseaza noul album, intitulat "Black and White America", pe 30 august, in SUA, avand programat un turneu de promovare in Europa, incepand din octombrie. Potrivit site-ului artistului, turneul de promovare debuteaza pe 30 septembrie, la Rio de Janeiro, urmand ca, din 30 octombrie, Kravitz sa concerteze pe scenele din orase mari din vestul Europei, precum Londra, Rotterdam, Berlin, Milano si Paris, dar si la Varsovia, Praga, Riga si Zagreb.

Dupa trei ani de pauza, cantaretul revine astfel cu un album inregistrat in Bahamas si Paris, cu influente rock si funk. Cele 16 melodii sunt produse, scrise si aranjate de el, iar vocea si chitara sunt mai distincte ca niciodata. Piesa "Stand" a fost lansata pe data de 6 iunie.

Albumul intra pe piata muzicala dupa opt productii anterioare ale lui Kravitz si peste 35 de milioane de unitati vandute.

Lenny Kravitz este unul dintre cei mai influenti muzicieni rock ai tuturor timpurilor. Muzica lui este influentata in mare masura de curentele soul, rock si funk din anii '60 - '70. Din 1999 pana in 2002 a castigat patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei "Best Male Rock Vocal Performance". Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong to You", "Fly Away" si "American Woman" i-au adus atat aprecierea publicului, cat si alte premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard.

Lenny Kravitz a concertat si la Bucuresti, in iulie 2008.

Sursa foto: lennykravitz.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri