La aceasta suma se adauga alte plati suplimentare pentru managementul lucrarilor realizate de subcontractori, scrie Mediafax.

"Lucrarile care urmeaza sa fie realizate conform contractului includ constructia scheletului cladirii, a fundatiei, precum si a fatadei si a amenajarilor spatiilor comune si a parcarii subterane. Valoarea exacta a contractului va fi determinata dupa calcularea materialelor utilizate in proiect", se arata in raportul semestrial al AFI Europe.

In paralel cu incheierea acordului pentru constructia imobilului, AFI Europe a semnat cu Danya Cebus Rom un contract de credit in valoare de 4,5 milioane de euro, pentru finantarea unei parti a lucrarilor la AFI Business Park.

Prima cladire din cadrul proiectului de birouri AFI Business Park Cotroceni, situat in apropierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, va fi livrata in luna iulie a anului viitor, potrivit celor mai recente declaratii ale agentului exclusiv al proiectului, compania de consultanta imobiliara The Advisers/ Knight Frank.

Citeste si:

Cladirea va avea zece etaje si o suprafata inchiriabila de 11.000 mp, iar intreg proiectul de birouri AFI Business Park va avea o suprafata de 70.000 mp, urmand sa fie dezvoltat in termen de cinci ani.

Grupul Africa Israel Investments, controlat de miliardarul israelian Lev Leviev, a dezvoltat in Bucuresti centrul comercial AFI Palace si mai detine in Romania, prin divizia AFI Europe, mai multe terenuri, unde va dezvolta proiecte comerciale.

Danya Cebus Rom a avut anul trecut afaceri de 23 milioane de euro si estimeaza un avans de 10-15% in acest an, pe baza contractelor in derulare si a lucrarilor care vor fi atrase.