Un om de afaceri din Orientul Mijlociu a inchiriat cea mai scumpa proprietate din Londra pentru 55.000 de lire sterline pe saptamana (90.000 de dolari), scrie Property-report.com.
Inchirierea penthouse-ului cu patru camere din zona One Hyde Park, cel mai prestigios complex rezidential din capitala Angliei, reprezinta un alt record pentru inchirierile de spatii din Marea Britanie. La inceputul acestui an, pentru o proprietate din Oxon, Anglia s-a platit fabuloasa suma de 140 milioane de lire sterline (229,2 milioane dolari).

Harrods Estates, brokerul afacerii, a declarat ca pretul mediul al proprietatii sale inchiriate a crescut la 4,285 lire sterline (7.015 dolari SUA) anul acesta comparativ cu 1,955 lire sterline (3.200 dolari) in aceeasi perioada a anului trecut.

“Circa 89% din proprietati sunt achizitionate de persoane instarite, in special din Rusia, Orientul Mijlociu si Asia de unde obtinem si cele mai valoroase afaceri”, spune Shirley Humphrey, directorul departamentului vanzari si marketing al Harrods Estates.

Conform unor cercetari din Marea Britanie, cumparatorii din Orientul Mijlociu si cei din Africa de Nord sunt printre cei mai cheltuitori cand vine vorba de proprietatile luxoase. Acestia detin o cota de 10% pentru resedintele pozitionate ultra-central din Londra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri