C&A bifeaza noi orase. Vezi unde vor fi deschise magazinele

Retailerul olandez C&A va deschide trei noi magazine, numarul unitatilor inaugurate in Romania urmand sa creasca de la opt la 11. Orasele in care retailerul se va extinde sunt Focsani, Sibiu si Suceava.

Pana in prezent, C&A a deschis opt magazine in Romania, in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Botosani, Buzau si Cluj-Napoca. Alte trei magazine urmeaza a fi deschise in Sibiu (Shopping City), Focsani (European Retail Parc) si Suceava (Iulius Mall), potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

In Sibiu, C&A va inaugura pe 1 septembrie magazinul cu o suprafata de aproximativ 1.200 mp, a anuntat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, care a intermediat tranzactia.

Recent, parcul comercial Shopping City Sibiu (foto) a fost extins in urma unei investitii de trei milioane de euro, in aceasta extindere venind retailerul de IT, electronice si electrocasnice Altex. O alta inaugurare in Shopping City Sibiu a fost cea a parfumeriei Douglas, potrivit DTZ Echinox.

C&A a mai anuntat ca va deschide magazine in mall-urile Iulius Mall din Iasi si Timisoara si in Maritimo Shopping Center, care va fi inaugurat in aceasta toamna la Constanta.

La Iasi, C&A va ocupa aproximativ 1.380 mp la parterul Palas Mall, la Timisoara, magazinul va avea circa 1.700 mp si va fi amplasat pe doua niveluri, iar in Iulius Mall Suceava, C&A va fi pozitionat la parter, pe o suprafata de 1.225 mp.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri