Doua firme din grupul UTI imprumuta 22 mil. euro de la BCR

Companiile UTI Facility Management si UTI Defense & Security Engineering, ambele din grupul UTI, au contractat un imprumut in valoare de 22 de milioane de euro de la Banca Comerciala Romana, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

UTI Facility Management si UTI Defense & Security Engineering, companii care fac parte din grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu (foto), au imprumutat 22 de milioane de euro de la BCR, cea mai mare parte a banilor urmand a fi folositi pentru emiterea de scrisori de garantie bancara.

Compania UTI Facility Management a afisat anul trecut o cifra de afaceri de 38,5 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul 2009 si un profit de 3,43 milioane de euro, dublu fata de cel din anul precedent, arata datele publicate de Ministerul de Finante.

UTI Facility Management ofera servicii de facility management pentru sediile centrale ale BRD, Posta Romana si Unicredit, pentru centrele comerciale Polus Center si Armonia Arad, precum si hotelul Radisson din Bucuresti.

UTI este un grup de companii cu capital majoritar romanesc si are o structura de holding, fiind organizat la nivel operational pe patru linii de business: sisteme de securitate si aparare, tehnologia informatiei si comunicatii, managementul traficului, constructii si facility management.

Grupul a avut la finalul anului 2010 o cifra de afaceri de 159 milioane de euro, in crestere de 26% fata de anul precedent.

Sursa foto: agerpres.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri